marți, 1 iunie 2010

SOS Basarabia site-ul dedicat românilor de pretutindeni

Astăzi 1 iunie pe lângă faptul că toţi copii au sărbătorit ziua lor, s-a lansat un nou site SOS Basarabia.ro, dedicat românilor de pretutindeni. Ideea îi aparţine unui tânăr de la Bucureşti, Lucian Tănase, care a reuşit să-şi formeze câteva echipe de colaboratori din diferite ţări, acestea fiind România, Moldova, Serbia.

La fel site-ul are deja corespondenţi speciali din Bulgaria, Ungaria, precum România şi Republica Moldova. Aceştia pentru început vor lucra ca voluntari, pentru că nu vor avea un salariu, precum nici nu vor încheea pentru început nici un contract, deci ceea ce vor face, o vor face din placere, placere care poate pe parcurs se va transforma într-un job, dacă proiectul va da rezultate frumoase. Colaborator, voluntar poate deveni oricine, indiferent din ce oraş sau ţară este, afirmă Lucian.

Site-ul se va concentra mai mult pe postarea ştirilor, care ar avea destinaţie principală, ca target de cititori românii din Serbia, Bulgaria, Ucraina, Ungaria, şi mai ales cei din Moldova.

La întrebarea pentru cine este acest site, Lucian ne răspunde: “Informarea cu cele mai noi actualităţi de interes general, importante şi interesante, ştiri politice, sociale, culturale şi mondene pentru toţi românii din vecinatatea apropriată. Românii de pretutindeni, ei sunt target-ul nostru, ei merită să citească adevăratele ştiri.

Au reuşit deasemenea să obţină parteneriat cu media de la noi, ca Hotnews şi Basarabeni.ro.

Promit că zilnic vor posta ştiri, articole şi materiale de calitate din România, Basarabia, Serbia şi din vecinătatea apropriată. Sunt încrezuţi că vor obţine succese, nouă nu ne rămâne decât să urmărim cum vor evolua şi dacă vor reuşi să-şi obţină un loc de cinste printre site-urile moldoveneşti.

Republica Moldova are deja peste 5 portaluri de ştiri de succes, printre care Unimedia.md, Moldova.org, Info-Prim-Neo.md, Moldpres.md, Decapress.md, Infotag.md.


Publicat pe http://www.moldova.org/

Niciun comentariu: