miercuri, 29 septembrie 2010

AIE ne duce-n groapă, comuniştii ne dezmiardă!


Cât vor continua acuzaţiile şi criticile? Cât vor tot arunca pietre unul în altul? Va fi acelaşi lucru şi după anticipate? Acestea sunt probabil cele mai frecvente întrebări ale cetăţenilor din RM, cel puţin ale celora care urmăresc cu atenţie orice declaraţie a politicienilor noştri.

Nu mai este o noutate faptul că anticipatele se apropie. Au mai rămas două luni, perioadă în care comedia politică va fi din ce în ce mai interesantă. Democraţii şi Comuniştii vor intra într-un concurs de dans politic, de care pe zi ce trece vom fi din ce în ce mai impresionaţi.
“Anul în care a guvernat Alianța pentru Integrare Europeană a fost un an falit pentru Republica Moldova. Încă un an cu o asemenea guvernare și ajungem în situația Greciei sau României”,  acesta este viziunea comuniştilor faţă de guvernanţii democraţi.

Probabil oricare ar fi fost succesele, realizările Guvernului, PCRM tot ar fi găsit hoţ în pivniţa vecinului. Poate asta îi caracterizează pe comunişti? Nu ştiu cum şi ce ai făcut, dar ştiu că totuşi nu ai făcut cum am vrut eu. Cât de tare nu ar fi vrut Alinţa să-i cucerească pe comunişti (iar Alianţa n-a vrut), oricum nu ar fi obţinut nici un rezultat.

Amintim că în data de 28 septembrie, premierul Filat a prezentat bilanţul activităţii Executivului la un an de activitate. Cu această ocazie, Vlad Filat a declarat că actuala guvernare a muncit foarte mult pentru a salva R.Moldova de la faliment, din cauza unei „moştenirii lăsate de comunişti".
Deci nu rămâne duşmanul fără o palmă peste ceafă? Până când continuăm să ne pălmuim cu declaraţii, dragii politicieni?

Niciun comentariu: