sâmbătă, 16 octombrie 2010

Nu încerca să-i spui femeii că o iubeşti, pentru că va crede că e o glumă. Dovedeşte-i!

"Te iubesc! Te ador! Mă înebuneşti!", cuvinte magice utilizate de cele mai dese ori de bărbaţi în comunicarea amoroasă cu iubitele lor, dar cât de credulă trebuie să fie femeia la astfel de declaraţii? Societatea noastră naşte şi educă diverse generaţii cu o mentalitate total diferită, de exemplu de cea care a fost acum 10 ani. Cu trecerea timpului bărbaţii au schimbat metodele de a cuceri femeile, iar femeile şi-au schimbat pretenţiile...Dar de ce totuşi o femeie adevărată nu trebuie să creadă din prima cele spuse de un barbat?

Şmecheri avem la orice oprire de troleu, şmecheri care nu sunt gata să ofere locul unei femei. Şmecheri care au învaţat foarte bine această combinaţie de cuvinte, prin intermediul căreia obţin un nou trofeu! Nu, nu vreau sa neg, sunt femei la fel de şmechere, dar astăzi vorbim despre o astfel de abordare a situaţiei.

Zilele astea o prietenă îmi povestea despre o altă prietenă de a ei. Îmi povestea că fata s-a îndrăgostit, a ajuns la momentul când trebuia să se căsătorească cu omul pe care îl iubea şi care credea că o iubeşte. Visa şi la o familie şi uite că veni timpul să formeze o familie, iar cum se întâmplă adesea , fata era deja însărcinată. A ţinut neapărat să-i spună viitorului soţ minunata noutate, dar...acesta a fugit ca un laş.Atunci de ce femeie să mai crezi în acestă combinaţie de cuvinte?

Nu încerca să-i spui femeii că o iubeşti, pentru că va crede că e o glumă. Dovedeşte-i! Vin cu un astfel de sfat pentru bărbaţii care cu adevărat ştiu să iubească şi să preţuiască o femeie. Iar femeilor le spun, chinuiţi-vă iubiţii, aşa, câte puţin şi peste o zi, pentru că  cel care vă va iubi, nu va fugi a doua zi. Nu acceptaţi orice fantezie propusă de bărbat, sigur, excluzând momentele când tu, femeie, cu adevărat ţi le doreşti!

5 comentarii:

Andrei spunea...

Nu incerca sa-i spui barbatului ca il asculti,pentru ca nu te va iubi.Ajuta-l sa te iubeasca!

viky spunea...

"Ajuta-l sa te iubeasca!"-frumos spus :)

Maria Bobrov spunea...

de acord...e nevoie de mai putina vorba si mai multe fapte

viky spunea...

Exact!

MunteanUK spunea...

banuiesc ca postarea este mai degraba pt femei decat pt barbati...

...adica ele sa-si de-a seama cum sa masoare iubirea barbatilor din dovezi, nu din vorbe.