luni, 11 octombrie 2010

 Votaţi anticomuniştii! Votaţi contra AIE!?

„Să nu vă fie frică-noi putem curăţa Moldova de mafie, noi putem lăsa copiilor noştri o ţară sănătoasă! Noi suntem condamnaţi la sărăcie şi fărădelege! Dacă ne pasă de noi şi de copii noştri, trebuie să facem ordine în această ţară! Chiar şi în răbdarea moldovenilor are limită! Aşa nu se mai poate!” se specifică insigna Partidului pentru Neam şi Ţară, în frunte cu Sergiu Mocanu.

Printre cei 5 paşi prin care se încearcă convingerea opiniei publice, sunt aduse şi critici celora care au guvernat ţară şi care o guvernează: „PDM şi unii politicieni din AIE protejează mafia, sunt complicele ei! Pentru ei puterea înseamnă profituri şi dividende!”. Bussinesman-ului Plohotniuc i se acordă cea mai mare atenţie, acesta fiind învinuit de faptul că împreună cu mafia sa şi+a cumpărat chiar şi politicieni, enumerându-i pe Lupu şi Diacov.

„Politicienii, care au promis schimbarea şi nu s-au ţinut de cuvânt, nu mai pot pretinde la voturile noastre!”, îndeamnă cu încredere alegătorii, Sergiu Mocanu. În cel de-al patrule pas se specifică : „Mafia, crescută de comunişti, acum este încălcată de AIE”.

Dorind, probabil să sensibilizeze alegătorul, în această insignă de calitate este accentuat: „ Ei(mafia lui Plahotniuc) huzuresc cât lumea moare de foame, am umplut străinătatea căutând o bucată de pâine!”.

„Acum ştim pentru cine nu vom vota şi cui merită acum să le dăm şansa. Acum venim să scoatem Moldova din patul de moarte-jos mafia” se accentuiază în ultimul pas.

Niciun comentariu: