vineri, 1 octombrie 2010

Vreau să fiu politician, deci am să fiu?


Toţi noi, oricare ar fi poziţia socială sau profesia pe care o avem, suntem atraşi într-o oarecare măsură de politică, pentru că cine sunt cei mai criticaţi şi discutaţi în mass-media? Desigur politicienii, dar cine nu-şi doreşte să fie în centrul atenţiei?

Şi tu poţi fi politician?
Da, probabil…Logic ar fi ca un politician să devină acea persoană care are într-adevăr calităţile corespunzătoare acestei funcţii importante în stat. Se pare însă că, majoritatea se aventurează, luptă şi încearcă să-şi depăşească naivitatea căutând diverse căi de promovare.
Unii nu mai au nevoie de promovare, pentru că sunt deja persoane publice. Un exemplu este Gheorghe Urschi. Nu se ştie motivul clar al umoristului de a se lansa în politică, însă dacă va reuşi, atunci probabil şedinţele nu vor fi atât de stresante, ci pline de haz.
Umoristul a anunţat în cadrul unei emisiuni TV faptul că îşi doreşte o formaţiune politică care să apere interesele ţăranului din R.Moldova. 

Cât de repede poţi fi auzit?
În cazul umoristului Urshi, acesta de mult e văzut, auzit şi apreciat, însă apreciat ca un bun actor care ştie să “înveselească” publicul. Nu ştim însă cât de bine ar reuşi actorul să treacă în rolul de politician.
Oricare va fii viitorul eventualului partid în frunte cu Gheorghe Urschi, eu îi urez succes! Poate asta lipseşte actualei guvernări? Mai multă degajare? Mai multă îndrăzneală?
Un lucru mă alarmează, care va fi numărul partidelor înregistrate la viitoarele alegeri?

Niciun comentariu: