marți, 23 noiembrie 2010

Alege-ţi deputatul, preferabil democratul!

Un om nu are nici o putere decât cea pe care i-o dă ceilalţi oameni. Marius Torok

O săptămână stresantă şi plină de aşteptări au politicienii noştri. În ultimile zile de campanie electorală, fiecare din ei aduc noi şi noi declaraţii în favoarea formaţiunii sale, căci se vor deputaţi, se vor oameni cu putere. Dar nu pot deveni oameni influenţi, fără susţinerea votanţilor. Chiar dacă societatea noastră mai este împânzită de paiangenii roşii, sunt foarte mulţi alegători care îşi doresc ca după 28 noiembrie, Republica Moldova sa nu fie doar guvernată de oameni puternici, ci ca şi Moldova să devină o ţară puternică.

O Moldovă fără ploi

Ultimele evenimente au demonstrat că Moldova este ca o luncă abruptă, care chiar dacă este călcată de păgâni, are ascunse prin frunziş multe persoane, care ar ceda la foarte multe lucruri, pentru scumpa Patrie-Moldova.

Adesea, poate ne întrebăm, oare sunt mai importante valorile naţionale decât relaţia noastră cu Rusia? Oare integrarea Republicii Moldova  în Uniunea Europeană, este un capriciu sau o necesitate? Oare cetăţenii RM fug de fericire sau după fericire?

Republica Moldova trebuie să-şi confecţioneze din propria iniţiativă, din propriile materiale, cu propriile mâini, umbrela care va proteja acest popor de ploile cu grindină. Moldova este ca un tânăr absolvent, a  cărui dorinţa este să dovedescă celor din jur ceea ce poate fi cu adevărat. Iar pentru asta are nevoie de nişte deputaţi cu răbdare, dorinţă şi plăcerea de a munci zi de zi.


Îmi vreau Moldova fără insecte veninoase

În acestă campanie electorală, tot mai des,  observam pe site-urile de socializare statusuri, comentarii, care chemau tinerii la vot, îi chemau să voteze democraţia. Un tânăr chiar a declarat: " Dacă revin comuniştii la guvernare, în ce ţară plecăm prieteni? Deci, tinerii noştri, aceştia sunt majoritatea, îşi doresc o guvernare democrată, îşi doresc să otrăvească odată şi pentru totdeauna veninoasele insecte roşii, care în opinia lor, îi lipsesc de un viitor mai frumos.

Viitorul care îţi aparţine

Eşecul referendumului ne-a demonstrat cât de dezinformaţii sunt cetăţenii nostri, cât de indiferenţi...Anticipatele de duminică, 28 noiembrie, trebuie să-i trezească pe cetăţenii cu drept de vot şi să-şi exercite acest drept, chiar şi pe ploaie, şi pe furtună, pentru că viitorul ne aparţine.

Toţi suntem în aşteptarea rezultatelor alegerilor parlamentare, deci toţi mergem la vot!2 comentarii:

http:/www.loove.info/ spunea...

Buna ziua! Va contactez pentru a propune un schimb de link -uri intre site -urile noastre daca sunteti de acord. Site -ul meu este: http://www.loove.info ( Titlul: Loove: Sa vorbim ca felete ), in cazul in care sunteti interesat va rog sa-mi da-ti un mesaj cu datele link -ului dumneavoastra ( url, titlul ). Multumesc.

Victoria spunea...

Buna,
Cu placere.

http://itiaudchemarea.blogspot.com/
Titlul: LIBERA Fii Liber-totul e în mâinile tale!

Multumesc!