sâmbătă, 8 ianuarie 2011

Gânduri livrate la domiciliu

Tehnologia unor oameni cumpăraţi de roboţii timpului, care le livrează la domiciliu gândurile unei lumi pline de ştiute şi neştiute, îi face pe unii mai puternici, pe alţii mai dezgustători decât s-au născut.

Adorm pe neaşteptate, se trezesc nevrând şi se hrănesc cu gânduri livrate la domiciliu. Asta e viaţa unor aparate cu zile nelimitate şi cu un regim nestabilit. Sunt nişte roboţi a unei epoci dirijate de reguli nescrise şi tehnicieni iscusiţi.

O lume plină de gândaci otrăvitori şi blânzi, îmbrăcaţi în aceleaşi veşminte se plimbă pe o barcă mică. Caută comorile lumii . Îţi este greu să-i  deosebeşti, să-i înţelegi; nu-i auzi, nu-i vezi, dar solicită atenţia ta. Astea sunt gândurile livrate la domiciliu.

 Efectele gândurilor livrate la domiciuliu diferă de la o victimă la alta. Evident că acestea nu reuşec să deţină controlul pe toate aparatele funcţionale a oamenilor. Îmbucurător lucru. Altfel, în doar 10 ani oamenirea s-ar transforma într-o turmă dirijată de monştrii noilor tehnologii.

Sursa poză: storage0.dms.mpinteractiv.ro

3 comentarii:

thegirlbytheseaside spunea...

Merci pentru acest gind livrat la domiciliu. Nu a obtinut mare control, dar a mobilizat undeva 14 muschi pentru un gest specific. Care anume, gasesti la marele monstru.

viky spunea...

Cu placere :)

MunteanUK spunea...

in zece ani?!

ma tem ca mult mai curand se va indeplini acest scenariu de cosmar.

deja, sunt multi dintre noi 'programati' de "ganduri livrate la domiciliu".

pur si simplu, devine tot mai greu sa pricepem realitatea, cata vreme noi prindem doar franturi (mediate de noi tehnologii) din ea :-(