miercuri, 5 ianuarie 2011

Războiul orientaţiilor politice în PCRM- victoria AIE-2?

Nu mai spun de această dată că politica din Republica Moldova s-a transformat într-o telenovelă, într-o scenă unde actorii politici îşi joacă rolurile cu nişte măşti zâmbitoare de clowni. De această dată voi spune că politica din Republica Moldova, inclusiv politicienii sunt nişte copii, iar aceşti copii după cum aţi observat sunt şmecheri. Azi vorbeşte cu prietenul care i-a împrumutat o jucărie, mâine prieteneşte cu cel care s-a împărţit cu el cu o ciocolată.
Aceleaşi feţe, aceleaşi zâmbete, aceleaşi declaraţii. Oare nu pot fi o gaşcă de prieteni? De fapt, într-o gaşcă mereu cineva se vrea lider, iar cum la noi e dificil să recunoşti că cineva e mai bun decât tine, nu-ţi rămâne decât să-l critici. N-aţi observat o astfel de atitudine în politica promovată de politicienii noştri?
Probabil după sărbătorile de iarnă când se va convoca o nouă şedinţă a Legislativului, se va propune ziua pentru alegerea şefului statului. De pe acum, însă se aud zvonuri sau realităţi dure pentru comuniştri, precum că opiniile privind alegerea lui Marian Lupu în funcţia de preşedinte, se împart în tabere diferite. Unii ar fi gata să-l voteze, alţii însă categoric rămân pe aceeşi poziţie.
Ce vor face copii noştri? Râmân la fel de capricioşi, aşteptând ziua când le va veni gloria de altă dată? Această aşteptare, probabil îi poate distruge. Interesant, dacă vor fi la fel de supărăcioşi, ce partid peste ani, când va împlini majoratul, va regreta aroganţa de astăzi?


Disensiunile din interiorul PCRM-ului ar putea aduce încă o victorie a democraţiei (partidelor democratice) în Republica Moldova. Se pare că unii copii(politicieni) îşi doresc nişte prieteni care au reuşit să-i depăşească pe "cei mai cei mai" -comuniştii, cei care ne-au dăruit din plin stabilitate politică şi economică.
Dacă totuşi AIE-2 va avea acest noroc, (de a obţine cele 2 voturi) atunci PCRM e prăpădit. Nu-l va  salva nici unele canale media care-i promovează ca eroi ai neamului moldovenesc. Chiar şi aşa, criticile, acuzaţiile şi descoperirile politice vor continua, dar poate nu la nesfârşit...

PUBILACT PE MOLDOVA.ORG

Un comentariu:

Filme porno spunea...

Multumesc pentru informatie :) si felicitari pentru articol :D