vineri, 25 februarie 2011

“Basarabia 1918-2011. Unirea între realitate şi vis”

OSB Bucureşti lansează concursul "Basarabia 1918-2011. Unirea între realitate şi vis" , concurs derulat în cadrul Fetivalului "Zilele Basarabiei la Bucureşti", ediţia a IV-a. Mesajul principal al OSB Bucureşti este "Să sărbătorim împreună 93 de ani de la Marele Vis!"

Vă anexăm condiţiile concursului din comunicatul trimis de OSB Bucureşti:


Pentru că pe 27 martie 2011 sărbătorim cu toţii 93 de ani de la Unirea Basarabiei cu Romania, nu ezita să ne arăţi cât de importantă este pentru tine această dată istorică.

Esti tânăr, talentat si nu duci lipsă de  inspiraţie? OSB Bucuresti lansează special pentru tine concursul “Basarabia 1918-2011. Unirea între realitate şi vis.”.  Poţi participa la ambele categorii cu câte o lucrare din cele două categorii de concurs:

1. Eseu, Poezie
2. Pictură, Fotografie şi Artă Digitală

Trimite-ne lucrările tale până la data de 24 martie 2011 pe adresa de mail concurs_osb@yahoo.com. Un juriu imparţial, format din specialişti în istorie, literatură şi artă îti va aprecia talentul, iar dacă eşti bun, vei fi premiat.  Premiul mare pentru fiecare categorie de concurs este în valoare de 400 de lei.

Mai multe detalii, inclusiv regulamentul concursului găsiţi aici.

Niciun comentariu: