luni, 7 martie 2011

"Să ne trăiţi, frumoasele noastre şi iertaţi-ne pentru celelalte 364 de zile din an.."

Iată care sunt răspunsurile jurnalistului Denis Zavorotnîi la întrebările mele:

LIBERA: 8 martie – ziua mamelor sau a tuturor femeilor?

8 martie e ziua mamelor, bunicilor, surorilor, fiicelor, iubitelor, soţiilor, cumnatelor, verişoarelor, amantelor... ziua sexului frumos în orice ipostază, fără discriminare. Dar ce, se mai conduce cineva de jumătăţi de măsură?

LIBERA: Pe cine de obicei feliciţi şi dacă feliciţi de 8 martie?

Încep cu mama, pentru că e femeia pe care o cunosc cel mai mult timp. Alte femei în viaţa mea sunt bunicile, cumnata, nepoata, mătuţa, verişoarele – femei care formează lanţul familial. Dincolo de familie sunt toate fetele, cunoscute şi necunoscute, pe care le întâlnesc, le găsesc pe net sau de care mi-aduc aminte... de ziua lor. Câteva cuvinte plăcute e puţinul pe care încerc să îl ofer, deşi unele din ele prin ceea ce fac şi ceea ce sunt ar merita o viaţă întreagă în dar.

LIBERA: Cum crezi, care e cel mai frumos cadou pentru o femeie?

Atenţia... Zi de zi.. Nici multă, nici puţină, atât cât s-o facă să simtă că este importantă pentru cineva drag ei, că este iubită, că este cea mai frumoasă din lume şi că este un motiv de a trăi... cel puţin pentru o persoană, cea pe care o iubeşte.

LIBERA: Ce apreciezi cel mai mult la o femeie?

Poate e banal răspunsul, dar apreciez femeia din ea. Tot ceea ce este, fără ceea ce vrea să pară...

LIBERA: Un mic mesaj de felicitare pentru toate femeile…

Există 3 cuvinte pe care orice femeie vrea cu ardoare să le audă: „Fac eu curat” :). Să începem, băieţi, cu asta... Să ne trăiţi, frumoasele noastre şi iertaţi-ne pentru celelalte 364 de zile din an...

Niciun comentariu: