luni, 9 mai 2011

Bodiu este, Bodiu nu-i

Plimbându-mă prin lumea noastră virtuală de ştiri, am dat peste două site-uri care au uitat ceva. Au uitat sau o fac intenţionat?  Este vorba de www.stireazilei.md şi unimeadia.md. În pofida faptului că Bodiu nu mai candidează la funcţia de primar al capitalei, aceştia continuă  încă să-i găzduiască pe site, pe Vlad Filat şi Victor Bodiu. (Poti să accesezi şi să te convingi singur).

Pe de o parte, m-am gândit că poate îi mai găzduiesc, pentru că această publicitate electorală a fost achitată din fondul electoral şi eventual, se simt obligaţi.  Pe de altă parte, poate ar fi fost bine să schimbe partenerul care stă alături de Filat, adică Dorin Chirtoacă? Cel pe care PLDM a declarat că îl va susţine în lupta pentru Chişinău. Ironic spus.

Tot prin lumea virtuală, după ce Vlad Filat, chiar în ziua aniversării sale a anunţat public decizia PLDM, a fost creată de "un ingenios" o altă imagine de promovare a candidatului PLDM, adică Dorin Chirtoacă, unde alături nu mai stă Bodiu, ci Chirtoacă. Totodată, nici site-ul lui Victor Bodiu (www.bodiu.md) n-a fost eliminat şi după aceeaşi decizie vociferată de Filat, site-ul e "mort"...Adică nu mai este administrat de nimeni...

Deci, Bodiu este, Bodiu nu-i....


sursă poze: protv.md si inprofunzime.md

Niciun comentariu: