miercuri, 8 februarie 2012

ACUM sau NICIODATĂ ?!

Dacă deoseri, în anumite situaţii, îţi pui întrebările : acum sau niciodată? pe el sau pe celălalt? azi sau mâine? azi sau niciodată? Atunci eşti prizonierul INDECIZIEI!
-- M-am tot convins că INDecizia faţă de capacităţile personale te ţine ţintit în scaunul cu rotile, de parcă ai fi o persoană cu dizabilităţi fizice. Eşti conştient de ceea ce vrei, ai vise, ai scopuri, dar continui să te plimbi pe terenul de câţiva metri pătraţi din spaţiul tău de confort. Ce mai contează câţi metri, atâta timp cât eşti imobilizat de indoială!


-- M-am tot convins că INDecizia faţă de încredere sau neîncredere în oameni, te lipseşte de unii prieteni sau te îmbogăţeşte cu încă o dezamăgire (prefer să utilizez cât mai rar cuvântul duşmani! sunt şi ei ca noi, da noi nu putem şi nici nu vrem să fim ca ei. aici e contradicţia).


-- M-am tot convins că INDecizia faţă de decizia pe care trebuie să o iai acum, te transformă într-un extraterestru. Ştii, vrei, dar te îndoieşti. Lipsa de încredere în tine şi-n oamenii din jurul tău, provoacă erecţia INDecizie tale mintale şi spirituale.


-- M-am tot convins că INDecizia nu livrează în continuu şanse. Iar Decizia pe care trebuie să o iai  în privinţa acestora, te fac şi mai INDecis dacă ţi-a fost injectat veninul frică.


-- M-am tot convins că INDecizia este Decizia de a nu mai risca să pierzi ceea ce ai acum, dar şi Decizia de a renunţa la lupta pentru ceva mai mult decât atât.


INDecizie... ACUM sau NICIODATĂ? 3 comentarii:

Radu spunea...

Adevarul Pur ! Problema consta in faptul ca atit timp cit inca mentii o INDecizie... stai cu frica sau speranta ca ai posibilitatea sa-ti schimbi Directia in care te Indrepti. Iar Decizia poate deveni Directia pe care ai decis ca o vei urma si va fi nevoie sa o urmezi pina la capat.Pina la urma Va fi nevoie sa te hotarasti.

Victor Timotin spunea...

Frumoasă postare draga mea, indecizia este nu doar un scaun cu rotile, dar mai degrabă o bicicletă care nu are roți, care e fixată în pămînt știi ca acelea din sălile de fitnes, parcă pedalezi și obosești încă, dar nu prea multe se schimbă, iar pentru schimbări este nevoie de roți care să te poarte inainte-inapoi. Este esențial să îți menții încrederea în sine, și visurile, scopurile, dorințele, tot ce e important pentru tine, să ai intensitate în viață. Mult prea mult cheltuim din timpul pe care il avem pentru tot felul de lucrui, dar nu prea folosim timpul pentru al trăi cu intensitate, nu există nu pot , există sunt lenos. Crede și decide, orice moment în timpul care il ai e obligatoriu să decizi ceva, să alegi ... Mulțumesc de postare frumoasă, baftă.

Victoria Ungureanu spunea...

Merci mult Victor. Şi tu ai argumentat foarte frumos. Hug şi te mai aştept.