duminică, 18 martie 2012

VIDEO: Filmul ”Premiera”

Sunt tineri entuziaști care-și doresc prin producțiile lor să transmită realitatea cu care se confruntă societatea noastră, abordând diverse tematici. După succesul obținut cu filmul ”Pe urmă”, regizorul Alexandru Statnii, operatorul Iurie Rusu și alți tineri talentați și-au propus să realizeze un alt scurt metraj gen comedie. Pe lângă regizor și operator s-au implicat și Trofim Guțanu (regie platou și montaj), Veteranii culturii- Sandu Cupcea și Silviu Fusu; actorii începători dar cu ambiție Cristian Pletiniuc, Liviu Gulica și Andrei Chiseliov. 


”Arta în Republica Moldova se confruntă cu mari dificultăţi şi intrigi! Un domn al cărui fiu nu a câștigat concursul la pian, hotărăște să se răzbune pe organizatori! Trei tineri pierde-vară pentru o recompensă modestă de la domnul nemulţumit, acceptă să vină la premieră şi să ”facă dreptate”.
Echipa care a realizat acest film așteaptă o reacție din partea celora care-l urmăresc, așa că nu ezitați să o faceți comentând această postare sau pe contul lor de pe youtube.


Vizionare plăcută!

Niciun comentariu: