marți, 10 aprilie 2012

IARMAROC DE CARITATE: Dăruiește un zâmbet copiilor de Sfintele PaștiVoluntarii proiectului Proiectului Social Dăruiește un zâmbet” în colaborare cu MallDOVA Shopping, vă anunţă că organizează Iarmarocul de caritate cu tema: Dăruiește un zâmbet de Sfintele Paște copiilor de la Școala Internat-Auxiliară Grinauți-Moldova”.

Evenimentul se va desfăşura la Chișinău în incinta MallDOVA Shopping pe 12 aprilie 2012, începând cu orele 16:00 până la 21:00, unde vor fi expuse felicitări confecționate de voluntarii Proiectul Social Dăruiește un zâmbet”.

Obiectivele acestui Iarmaroc sunt:
·      Colectare de fonduri în scopuri de caritate pentru copii de la Școala Internat-Auxiliară Grinauți-Moldova, raionul Ocnița.
·      Copiii vor fi vizitați de voluntari pe 26 aprilie 2012, care vor merge la ei cu un program distractiv, cu daruri și vor contribui la înverzirea unui teren din preajma şcolii
·      Crearea unor noi parteneriate cu companiile locale
·      Sensibilizarea populației față de problemele copiilor cu disabilități

Iarmarocul prevede vânzare celor 200 de felicitări hand made începând cu prețul de 35 de lei.


Invitați sunt toți cei care vor să doruie  zâmbete de Sfintele Paște copiilor de la Internat.

Iată care sunt câteva dintre felicitările care le puteţi achiziţiona de la IARMAROCUL DE CARITATE:
Proiectul a fost lansat în decembrie 2010. Obiectivele principale: implementarea abilităților de leader a absolvenților "European Leadership Academy" prin intermediul proiectelor sociale și lucru cu cele mai îndepărtate de Chișinău internate, motiv fiind faptul că la ele nu prea ajung sponsorii.

În prezent se colaborează cu Firma "Becor", Misiunea fara Frontiere, "Zikkurat" și cu micile SRL-uri din capitală și oameni cu suflet mare.

 Dacă aveţi nevoie de mai multe detalii sau vreţi să fiţi unul dintre voluntarii acestui proiect, o puteţi contacta pe coordonatoarea proiectului, Irina Lencauţan la numărul de telefon : 079630338 sau e-mail : lencautan.irina@gmail.com                                                                                                             

Niciun comentariu: