vineri, 20 iulie 2012

Dezleg magia Perelor (video)


După ce am încercat să vă intrigăm cu un material video unde niște tineri strigă parcă disperați, dar care cu adevărat își doresc să fie auziți. Revenim cu detaliile și explicațiile necesare.


Parablog - așa a fost întitulat noul proiect al bloggerilor care va reuși să-i unească și să promoveze aceleași idei, evenimente și probleme sociale. 


Dacă ești și tu blogger sau pur și simplu vrei să contribui la mărirea ecoului blogosferic prin vocea ta, cuvintele tale și precepțiile despre ceva anume, atunci alătură-te nouă, dând like la pagina Parabloghttps://www.facebook.com/adresaparablog 

Care e procedura?
Pe această pagină Parablog, la care ai dat like acum câteva clipe, poţi distribui informaţie despre: evenimente, activităţi, proiecte sociale/educaţionale/de caritate, iar bloggerii vor prelua informaţia şi o vor posta pe pagina sa. aşa cum vor dori ei: de bine sau de rău, contează acoperirea informaţională. largă, vastă, rapidă.
În 48 de ore poţi fi sigur de prezenţa informaţiei pe mai multe platforme, iar toate ideile promovate/prezentate vor apărea şi pe portofoliul #parablog aici
IMPORTANT: pagina de facebook va sluji pentru colectarea informaţiei nu pentru spam, distribuirea se va efectua prin bloguri. aşa că daţi like şi postaţi fără frică.
Savurați încă o dată din puterea strigătelor:

Niciun comentariu: