miercuri, 15 august 2012

7 zile de Redescoperiri în toată Moldova

Ce poate mai minunat decât să îți redescoperi locurile natale? Un proiect îndrăzneț își propune să descopere cât mai multe locuri turistice în toată Moldova, să le promoveze pe internet și poate astfel să încurajeze dezvoltarea turismul local. Sunt 20 de bloggeri (printre care și eu), care vor porni luni, 20 august la drum, să redescopere Moldova din cel mai Nord punct al țării până în cel mai din Sud într-o perioadă de 7 zile. Despre traseu a scris bloggerul Eugen, citești la el pe blog mai multe detalii.

Pe tot parcursul traseului, bloggerii vor fotografia locurile turistice și le vor posta pe rețelele de socializare. Iar spre seară, fiecare va scrie câte un articol pe blogul său despre locurile vizitate și impresiile cu care au rămas. Vom fi 5 echipe care vor lupta pentru cele mai multe like-uri, așa că dragii mei, vreau să ne fiți alături, așa cum ați fost până acum.

Eu și încă 3 haiduci :D vom Redescoperi Moldova. Aceasta este echipa mea: Gorobîc Dmitri, Gudumac Dumitru și Lupașcu Geo și vom călători cu această mașină Peugeot Partner oferită de partenerul proiectului Peugeot Moldova.Echipa noastră o să vă țină la curent cu tot ce se întâmplă pe parcursul traseului, prin ce locuri turistice am fost și ce vă recomandăm să vedeți și voi.

Redescoperă Moldova este organizat sub patronajul Prim-ministrului Vlad Filat. Partener general al expediției - Moldcell. Parteneri: KIA MoldovaPeugeot Moldova și Victoria Asigurări.

Niciun comentariu: